fbpx

Wat is Vrij Rijden

€ 30,-/€40,- per sessie

Iedere sessie duurt 20 min.

Boek een instructeur

Nieuw? Lees het reglement!

In het kort

Met je eigen auto volgas over het circuit, wie droomt daar nu niet van?
Vrij Rijden maakt dat mogelijk: voor toeristen, amateurs en wannabe professionals. Leeftijd, geslacht of ervaring speelt geen rol. Gezond boerenverstand is wel van waarde, want rijden op een circuit is niet zonder enig risico!

– Deelname kost tussen de € 30,- (Meppen) en €40,- (Zandvoort) per 20 minuten. Sessies van 30 minuten zijn € 35 en € 45. Kaarten zijn tijdens de Corona-restricties alleen online verkrijgbaar.

– Je kan op je eigen niveau in 3 verschillende klassen meerijden: TOER – SPORT of SUPERSPORT/LICENTIEHOUDERS. Deelname in de Supersport kan alleen met een Vrij Rijden SUPERSPORT licentie (aan te vragen tijdens een Vrij Rijden evenement) of een geldig KNAF Racelicentie.

– Het dragen van helm is verplicht en 1 passagier (18 jaar of ouder) is toegestaan.

Meer informatie ontvang je via de VR NIEUWSBRIEF, schrijf jezelf in op de homepage van deze site.

Respect voor elkaar

Vrij Rijden wordt georganiseerd door Rensportschool Zandvoort (RSZ), de oudste raceschool van Nederland. Met al die ervaring heeft de RSZ het Vrij Rijden goed onder controle. Meer dan 85% van onze rijders komt met regelmaat terug. Dat lukt alleen als er voldoende wederzijds respect is en er geen schades of vervelende incidenten zijn. Vrij Rijden is grotendeels het domein van pure hobbyisten, met passie en plezier voor het low budget circuitrijden.

Boek een instructeur

Je kunt bij Vrij Rijden ook een instructeur van Rensportschool Zandvoort boeken. Voor € 15,- per sessie stapt hij of zij in de pitstraat bij je in en leert je de fijne kneepjes van het rijden op een circuit: ideale lijn techniek, hoe rust en balans in de auto te bewaren en waar je het beste kunt inhalen. Hierdoor ga je direct beter, sneller en veiliger rijden! Een RSZ instructeur kan je alleen reserveren via de E-mail: info@vrijrijden.nl

Let op: tijdens de Corona-restricties kan het zijn dat instructie niet mogelijk is. In ons Corona-protocol op de homepage en in de webshop staan altijd de courante regels.

Kalender

Evenement details:

Winkelwagen
There are no products in the cart!
Verder winkelen
0