fbpx

VDH AUTOMOTIVE NIEUWE PARTNER RENSPORTSCHOOL ZANDVOORT

Gisteren ontving Frank Kerseboom uit handen van Jan van den Heuvel de sleutels van een nieuwe bedrijfswagen. Met een Big Smile op hun gezicht bevestigden de eigenaren van Rensportschool Zandvoort en VDH Automotive het enorme plezier van de samenwerking tussen deze prachtige bedrijven!

Frank Kerseboom: Jan van den Heuvel is een fantastische kerel, werkt snoeihard aan zijn sterk groeiende bedrijf, is altijd positief en bijzonder service gericht en betrouwbaar!  En dat is precies de synergie tussen onze (auto-sportieve) bedrijven. Daarom zijn we niet alleen apetrots op onze nieuwe bus, maar ook op onze bijzondere samenwerking!

FullSizeRender3

VDH Automotive
 heeft de nieuwe bedrijfswagen volledig naar de behoeftes van RSZ omgebouwd en ingericht. Zo is deze voorzien van zwaailichten en knipperlichten zodat we (bij calamiteiten) op het circuit goed zichtbaar zijn. Aan de binnenzijde zit LED verlichting inclusief een aansluiting voor de elektrische lier t.b.v. de platte kar. Op de nieuwe bodemplaat staat een speciale kast voor brandblussers, sleepkabels en andere rescue-materialen. En natuurlijk  is er volop ruimte voor alle pylonen die RSZ gebruikt om o.a. de ideale racelijnen te markeren! Met Side Bars en sportwielen is de bus tip-top afgewerkt en gestyled waarmee het logistieke team van Gerrit de Smit goed voor de dag kan komen!
Daarnaast is de bus professioneel bestickerd door van Strien Print & Sign, ook een zakenrelatie van VDH Automotive. De linkerzijde is van RSZ Autosport in de huiskleur rood, waarbij de WTCC van Tom Coronel spectaculair over de curbstones vliegt! En de rechterzijde is RSZ Motorsport blauw vanwege de inzet bij organisatie van de TOMS wegrace cursussen, Track Days en de bekende Zomer Avond Competitie motorraces. Op de zwart gewrapte achterzijde pronkt wederom ‘de man met de finish vlag’ ter herkenning van het vele circuit plezier dat RSZ en RSZ-M voor iedereen mogelijk maakt!
FullSizeRender5


Winkelwagen
There are no products in the cart!
Verder winkelen
0