fbpx

Update Coronavirus RSZ / Vrij Rijden

Update Coronavirus RSZ / Vrij Rijden

Zoals iedereen weet, is het een bijzonder tijd; een waarin volksgezondheid voorop staat. Om die volksgezondheid te beschermen, zijn er vanuit de overheid maatregelen getroffen om een verdere verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan. Die maatregelen zijn op 31 maart verlengd tot en met in iedere geval 28 april 2020.

Over maatregelen rondom evenementen is nog iets extra omschreven namelijk: Evenementen met een vergunnings- en meldplicht worden verboden tot 1 juni 2020.

Wij organiseren geen evenementen met vergunningen- of meldplicht. Dus in principe gelden de maatregelen waar wij mee te maken hebben tot 28 april. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in te gaten en zullen wij ons te allen tijde houden aan de richtlijnen van de autoriteiten.

Voor nu cancellen we evenementen in de maand mei niet. Mocht daar verandering in komen, dan houden we jullie daarover natuurlijk op de hoogte via de website of onze social media. We willen uiteraard zo snel mogelijk weer rijden op de circuits en evenementen voor jullie organiseren! Maar dat doen wij alleen als het volkomen verantwoord en veilig is voor iedereen!

Voor nu Stay Safe en hopelijk tot snel!

Voor het laatste nieuws en updates over het coronavirsus kun je altijd kijken op www.rivm.nl
Vragen over onze evenementen kan altijd op info@rsz.nl of info@vrijrijden.nl Winkelwagen
There are no products in the cart!
Verder winkelen
0