Fotoboek

Fotoboek

Tijdens alle Vrij Rijden Track Days is onze huisfotograaf Marcel van den Hoven aanwezig om foto’s te schieten van alles wat op en rond de baan afspeelt. Na een Track Day proberen wij zo snel mogelijk de link te plaatsen naar de website van Circuitfotografie waarop alle foto’s te vinden zijn.

Eindelijk weer op Assen! Regen in heel Nederland, maar op Assen hebben we een fantastische en droge middag gehad.

De laatste Vrij Rijden Avondsessie van 2017. Vrij Rijden met zonsondergang. Dat levert mooie foto’s op!

Goed bezochte 1e Pinksterdag op Circuit Zandvoort. Het was perfect Track Day weer en dat bleek ook uit de hoeveelheid mensen die naar Zandvoort kwam. Bekijk hier hoe dat er op de baan uitzag door de lens van onze fotograaf.

Zomeravond op Circuit Zandvoort! De eerste van 2 Vrij Rijden avondsessies. Het leverde mooie plaatjes op!

Jordy Morsch was namens CircuitFotografie afgereisd naar TT Circuit Assen om voor de aanwezige deelnemers weer alles vast te leggen!

Deze editie van Vrij Rijden een andere fotograaf namens CircuitFotografie, Jordy Morsch was aanwezig en zorgde voor de plaatjes.

Prachtig lenteweer, een mooi Belgisch circuit en een goede opkomst! Dat zorgde voor mooie plaatjes van onze huisfotograaf Marcel ofwel, CircuitFotografie.

Track Day 3 van 2017 en al de derde dag met nattigheid! Deze keer waren we na bijna 3 maanden weer op het Drentse TT Circuit Assen. Deze dag is een tijdje onder voorbehoud geweest, maar het Circuit had de verbouwingen op tijd klaar! Voor de mensen die niet onder de indruk waren van de regen het moment om weer een paar rondjes te rijden.

Winters weer op 11 februari tijdens Vrij Rijden op Circuit Park Zandvoort. Het leverde in ieder geval prachtige beelden op! De baan was het ene moment wit en het andere moment was het asfalt weer zwart. Hoe meer auto’s er op de baan reden hoe beter de omstandigheden waren. Omstandigheden die je maar weinig meemaakt.

Op zaterdag 14 januari 2017 is de eerste Vrij Rijden Track Day van 2017 verreden op Circuit Park Zandvoort. Waar delen van Nederland last hadden van winterse neerslag hebben we op Zandvoort alle weersomstandigheden voorbij zien komen, van natte sneeuw tot strakblauw en droog!

Zaterdag 12 november was Circuit Park Zandvoort weer bezet door liefhebbers die de auto even een rondje over de baan wilde sturen. Van 11:00 uur tot 15:00 uur was er de ruimte tussen de RSZ Racecursus door om dit te doen!

Uiteraard hebben we dit weer vastgelegd op de foto. Hier zoals inmiddels bekend een kleine teaser…

Het was een grijze dag, geen zon te bekennen, maar Marcel van Circuitfotografie heeft ondanks het weer toch mooie plaatjes geschoten! Hierbij een kleine sneak preview.

Kalender Vrij Rijden

 • za
  13
  Jan
  2018

  Vrij Rijden Zandvoort

  13:00 - 17:00Circuit Zandvoort
 • za
  10
  Feb
  2018

  Vrij Rijden Zandvoort

  09:00 - 17:00Circuit Zandvoort
 • za
  24
  Feb
  2018

  Vrij Rijden Assen

  12:00 - 16:00TT Circuit Assen
 • za
  10
  Mrt
  2018

  Vrij Rijden Zandvoort

  09:00 - 17:00Circuit Zandvoort
 • za
  17
  Mrt
  2018

  Vrij Rijden Zolder

  11:00 - 15:00Circuit Zolder

Twitter

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf volledig op de hoogte van alles rond het Vrij Rijden!


 • LOW BUDGET TRACK DAYS
 • KLASSE VOOR LICENTIEHOUDERS
 • OOK VOOR LUXEAUTO'S & KLASSIEKERS
 • OPTIONEEL MET RSZ INSTRUCTEUR
 • 60 JAAR KNAF ERKENDE RACESCHOOL
 • CIRCUIT INCENTIVES VOOR BEDRIJVEN
 • HIGH END RACE- & DRIFTCURSUS
 • VRIJ RIJDEN TRACK DAYS

Vrij Rijden.nl
Emmaplein 139
5211 VZ 's-Hertogenbosch

E-mail info@vrijrijden.nl

Rabobank NL 27 RABO 0167926454
BTW nr. NL 8119.56.817.B01
KvK nr. 34078110