fbpx

ECHT LEREN AUTORIJDEN, BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Wie denkt aan autoracen, denkt al snel aan zoveel mogelijk gas geven. Snoeihard door de bochten en kijken hoe laat je nog kunt remmen! Een echte sport voor snelheidsduivels en waaghalzen. Maar is dat ook zo? Nee, beslist niet…Want als een coureur veel risico zou nemen, dan zou hij binnen enkele ronden al naast de baan belanden. En bij een wedstrijd over 70-80 ronden zou hij zelfs nooit aan de finish komen!

IMG_9504Ook een coureur is eerst naar school geweest, een autorensportschool. Daar leert hij eerst zijn auto volledig te beheersen, waarna hij gecontroleerd de grens op kan zoeken. Zowel tijdens het aanremmen van bochten, tijdens het insturen, maar ook tijdens het accelereren uit bochten. En tijdens dit proces (op de zogenaamde ‘ideale lijn’) moet de auto voortdurend in balans zijn. Alleen dan kan de coureur met bijzonder weinig inspanning zijn auto besturen. En kan hij dit uren volhouden… mooi he?

Wel nu: iedereen kan dit unieke systeem van autorijden op een circuit aanleren. Maar ook als je niet gaat racen, dan heb je daar jaren lang ontzettend veel plezier van. Bij Rensportschool Zandvoort geven we al meer dan 63 jaar raceles. Dit jaar start ons cursusprogramma op 17 & 18 maart op het Belgische Circuit Zolder.

Durf jij mee te doen?

Het tweedaagse lesprogramma zit boordevol fascinerende oefenstof, autorijden versie 2.0!

Daarnaast verzorgen wij alles wat gewenst is: cursusauto, hotel, catering, een goede sfeer en mooi weer!
Optioneel kan je het KNAF race-examen afleggen waarmee je direct een startlicentie kunt behalen.
Maar als dit laatste jouw doel voorbij schiet, volg dan alleen de eerste dag van onze racecursus in Zolder.

Om eens ECHT te leren autorijden!

[kopa_button buttontype=”button-1, button-2″ colortype=”style1,style2″ linkto=”//www.rsz.nl/racecursus/zolder-racecursus/” linktarget=”_blank” ]Schrijf je in voor de ZOLDER Racecursus 17 & 18 maart[/kopa_button]Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0